آفتاب ایرونی

این وب لاگ با هدف ایجاد مرکزیتی برای اطلاع رسانی و ایجاد ارتباط در محیط مجازی برای مدیران،مشاوران، متخصصین و پژوهشگران جهت هم افزایی و اثر گزاری در این حوزه مدیریت ایجاد شده است.و شامل یادداشت های از مدیریت فناوری اطلاعات، بانکداری، مدیریت اجرایی،مدیریت استراتژی، مدیریت برند، مدیریت روابط عمومی،مدیریت دانش، تعالی سازمانی، بهره وری، کارآفرینی، روانشانسی، اجتماعی و خانواده می باشد. و آفتاب ایرونی اشاره به اندیشه و قدرت مدیران و متخصصین ایرانی دارد.

اعصاب و استخون‌های فولادی با کنجد
ساعت ٥:٠٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱/٢٧  کلمات کلیدی:

دونه‌های سفید، قهوه‌ای یا سیاه کنجد بیشتر از ۱۶ قرنه که توسط آدما کاشته و خورده می‌شن. کنجد و روغن اون از مفیدترین خوراکی‌هایی هستن که بشر پیدا کرده. خوردن کنجد به عنوان تنقلات یا چاشنی شیرینی، نان، سالاد و … خیلی جاها می‌تونه حکم یه دارو رو داشته باشه.

کسانی که مصرف کنجد و روغن کنجد رو تو برنامه غذایی‌شون دارن، می‌تونن با خیال راحت ادعا کنن که تا آخر عمرشون دچار فشار خون بالا نمی‌شن. کبد این آدما هم تا آخر راه مثل ساعت کار می‌کنه و هیچ وقت دچار بیمارهای کبدی نمی‌شن.

کنجد سرشار از ویتامین E هست و مصرف منظم این ویتامین یعنی پوست و موی سالم و از این مهم‌تر اعصاب فولادی که تحت تاثیر استرس و فشارهای فیزیکی و روزمره تحریک نمی‌شه. این ویتامین دوست قلب و عروق هم هست و چی بهتر از اینکه با یه مشت کنجد خودمونو از شر بیماری‌های جدی‌ مثل بیماری‌های قلبی خلاص کنیم.

کنجد رو با یه آسیاب دستی نرم کنید و تو ماسک صورت بریزید یا با نوک انگشت پوست‌تون رو باهاش ماساژ بدید. چند بار این کار رو بکنید و از پوست درخشان و بدون چین و چروک‌‌تون لذت ببرید.

کنجد حافظه رو تقویت می‌کنه و قدرت تمرکز مغزتون رو بالا می‌بره. با ریختن این دونه‌ها سالاد و غذاها این ماده مفید رو به بدن بچه‌ها و سالمندان برسونید تا مغزشون کارش رو بهتر انجام بده.

هضم کنجد برای معده‌های حساس خیلی راحت نیست. بنابراین اگه معده حساسی دارید همراه با ماست، شیر یا عسل بخوریدش.

فکت گرافی خواص کنجد

 نویسنده: محمد طباطبایی

منبع:  +

آفتاب ایرونی را از اینجا دنبال کنید:

FEED