آفتاب ایرونی

این وب لاگ با هدف ایجاد مرکزیتی برای اطلاع رسانی و ایجاد ارتباط در محیط مجازی برای مدیران،مشاوران، متخصصین و پژوهشگران جهت هم افزایی و اثر گزاری در این حوزه مدیریت ایجاد شده است.و شامل یادداشت های از مدیریت فناوری اطلاعات، بانکداری، مدیریت اجرایی،مدیریت استراتژی، مدیریت برند، مدیریت روابط عمومی،مدیریت دانش، تعالی سازمانی، بهره وری، کارآفرینی، روانشانسی، اجتماعی و خانواده می باشد. و آفتاب ایرونی اشاره به اندیشه و قدرت مدیران و متخصصین ایرانی دارد.

نکات مهم امنیتی در استفاده از گوگل پلاس
ساعت ۱:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٧/٢٠  کلمات کلیدی: امنیت اطلاعات ، google ، فناوری اطلاعات

چگونه امنیت در گوگل پلاس را تامین کنیم؟

نکات زیر نکات مهم برای تامین امنیت در گوگل پلاس هستند.

بازنشر را خاموش کنید

وقتی در گوگل پلاس چیزی را به اشتراک می گذارید، می توانید تعیین کنید کدام دسته از افراد و مشترکین شما قادر باشند مطالب شما را مطالعه کنند. اما در این میان هیچ تضمینی وجود ندارد که دیگران پست های شما را برای دیگران به اشتراک بگذارند. بنابراین باید برای آنکه اطلاعاتتان به غیر از افراد مشخص نشر نیابد باید باز نشر آن را غیر فعال کنید. برای این کار می توانید در پنجره ای که افراد مورد نظرتان را مشخص می کنید گزینه Lock This Post را انتخاب کنید. همچنین می توانید از طریق دکمه لاک گوشه ی هر پست، پست های خود را قفل کنید.

مدیریت تصاویر

هرچیزی که به عنوان یک موضوع عمومی به اشتراک می گذارید، از جمله تصاویرتان، در فهرست گوگل قرار می گیرد و قابل جستجو است. اگر شما دوست ندارید این اتفاق بیفتند شما می توانید بینندگان تصاویرتان را محدود کنید. شما می توانید با ورود به قسمت Sharing Setting گوگل پلاس مخاطبان آلبوم هایتان را مدیریت کنید و برای هر آلبوم محدودیت دلخواهی را تعیین کنید.

دانلود تصاویر را غیر فعال کنید

وقتی کاربری برروی تصویری کلیک می کند تا آن را در سایز بزرگتر تماشا کند، این تصویر در پنجره ای دیگر گشوده می شود که اجاره راست کلیک و ذخیره کردن را نمی دهد. اما گزینه ای برای دانلود تصاویر پیش بینی شده است که Download full size نام دارد و در منوی Option خود عکس وجود دارد و به صورت پیش فرض فعال است. برای غیر فعال کردن امکان دانلود، بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید و گزینه Setting را انتخاب کنید. در صفحه باز شده به دنبال گزینه Allow viewers to download my photos را بگردید و آن را غیر فعال کنید. البته توجه کنید با غیرفعال کردن این امکان کاربران راه های دیگری هم برای دستیابی به تصاویر شما دارند. به عنوان مثال عکس گرفتن از صفحه نمایش شامل آن تصویر!!!

امکان کشف پروفابل خود را غیر فعال کنید

به طور پیش فرض حساب کاربری شما در فهرست جستجوی گوگل قرار می گیرد و دیگران با جستجوی نام شما می توانند به آن دست پیدا کنند. برای غیرفعال کردن این موضوع از منوی ویرایش پروفایل گزینه ی Profile Discovery را انتخاب کنید. پس از آن در میان گزینه های موجود گزینه ی Help other discover my profile in search را غیرفعال کنید. و تنظیمات را ذخیره کنید.

اطلاعات حساب کاربری خود را مخفی کنید

گوگل پلاس گستره وسیعی از امکانات کنترلی را برای مدیریت پروفایلتان به شما می دهد. برای مخفی کردن اطلاعات حساب کاربری به طور دلخواه، می توانید به Edit Profile که جزو تنظیمات شما است بروید و از تب Profile خصوصی یا عمومی بودن هریک از اطلاعات خود را مشخص نمایید. بهتر است که اطلاعات خود را کاملاً خصوصی کنید.

کنترل ایمیل های دریافتی

گاهی وقت ها اتفاق می افتد که پیام هایی از کسانی دریافت می کنید که اصلاً آنها را نمی شناسید. گوگل پلاس ایمیل شما را به صورت عمومی نمایش نمی دهد اما این امکان را قرار داده تا با دکمه ای به طور مستقیم ایمیل به افراد ارسال شود. بنابراین اگر این امکان فعال باشد یا عمومی باشد شما ایمیل هایی ناخواسته دریافت خواهید کرد. برای تغییر این تنظیم به Edit Profile بروید از تب profile با کلیک برروی change contact settings تنظیمات خود را تغییر دهید. برای غیر فعال کردن دریافت همه ایمیل ها گزینه ی Allow People to email you from a link on your profile را غیر فعال کنید. و اگر صرفاً می خواهید بیگانگان برای شما امکان ارسال ایمیل نداشته باشند، برروی منوی بازشونده کنار آن گزینه تنظیمات خود را شخصی سازی و سفارشی سازی کنید.

منبع:  http://rayanblog.persianblog.ir