آفتاب ایرونی

این وب لاگ با هدف ایجاد مرکزیتی برای اطلاع رسانی و ایجاد ارتباط در محیط مجازی برای مدیران،مشاوران، متخصصین و پژوهشگران جهت هم افزایی و اثر گزاری در این حوزه مدیریت ایجاد شده است.و شامل یادداشت های از مدیریت فناوری اطلاعات، بانکداری، مدیریت اجرایی،مدیریت استراتژی، مدیریت برند، مدیریت روابط عمومی،مدیریت دانش، تعالی سازمانی، بهره وری، کارآفرینی، روانشانسی، اجتماعی و خانواده می باشد. و آفتاب ایرونی اشاره به اندیشه و قدرت مدیران و متخصصین ایرانی دارد.

آشنایی با غذاهای سنتی و محلی چهارگوشه ایران
ساعت ٥:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/۱۸  کلمات کلیدی:
یکی از انگیزه‌های سفر و همچنین خاطرات دلچسب مسافران در طول سال، خوردن غذا‌ها و کلا خوراکی‌های سنتی و محلی چهارگوشه ایران است

اگر از مسافرانی که به انگیزه تفریح و گردش به سفر می‌روند، سوال شود که به چه دلیل به شمال و یا جنوب کشور سفر کرده‌اید؟ حتما در جواب خواهند گفت که بخشی از انگیزه آنها، خوردن غداهای محلی آن منطقه موردنظر بوده است.

  جاذبه‌های گردشگری ایران

  سوغاتی‌های چهارگوشه ایران

تنوع غذایی در چهارگوشه ایران باعث شده که همواره مسافران و گردشگران در مقصد مورد نظر خود به دنبال خوراکی‌ها، غذاهای سنتی و محلی باشند.

در مجله پیش‌رو سعی کرده‌ایم خوانندگان خود را با بخشی از غذاهای محلی و دلچسبی که همواره شهرت فراوانی دارند آشنا کنیم.

  دستور العمل‌های آشپزی 

  دستورالعمل‌های شیرینی‌پزی

  خواص خوراکی‌ها

  مقدمات آشپزی

  تهیه نوشیدنی‌ها و دسرها

در همین زمینه: تغذیه  غذای اصلی- همشهری آنلاین