کفیر

در روسیه علاوه بر ماست ، کفیر به صورت پنیر هم تهیه شده و به صورت غذا از آنها استفاده می شود .

قارچ کفیر حاوی« باسیل سان کاسیلوس» می باشد که باعث تغییرات و دگرگونی

درون قارچ می شود و نهایتاً طی ترشح« اسید کورن داکفل» از قارچ تخمیر شیر صورت می گیرد .

سکنه ی قفقاز با اثرات دارویی این ماده سالهاست که آشنا هستند .

آنان از سنین جوانی از کفیر به جای آب خوردن و غذا استفاده می کنند و عمر آنان

معمولاً به 110 تا 150 سال می رسد .

در این اواخر هرگز امراض سل ، سرطان و ناراحتیهای گوارشی در آنها دیده نشده است .


پرفسور ماشیکلوف قسمت عمده ی زندگی خود را در جهت تحقیق در باره ی

این ماده گذرانده است و طی سالها اثرات آن را روی امراض گوناگون آزمایش کرده است .


موارد مصرف :

ناراحتیهای گوارشی به ویژه زخم معده و اثنی عشر ، تورم معده و روده « گاستریت و انتریت »

و اسهال و ناراحتیهای کبدی و یرقان ( کفیر باعث نابود شدن زایده های اضافه در روده ها می شود )

ناراحتیهای پوستی به ویژه اگزماها ، بیماریهای قلب و عروق ، فشار خون ، انسداد عروق ،

نارسایی عروق کرونر قلب ( کاهش دهنده ی کلسترول خون ، لاروبی کننده ی جدار عروق ، اتروم جدار )

ناراحتیهای عصبی ، افسردگی ، فشارهای عصبی ، اضطراب ، بیخوابی ( شبها مصرف شود ).

کفیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند .

مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهای دردناک عود کننده )

به مدت سه ماه بهبودی کامل میدهد .

از عود تبخال جلوگیری می کند .

باعث تقویت و قابلیت انعطاف مفاصل بدن مخصوصاُ رباطهای ستون فقرات و دیسک

بین مهره ها می شود .

موجب لطافت و نرمی پوست بدن می شود ( از طریق استعمال آن روی پوست )

http://golestan1344.blogfa.com

/ 0 نظر / 16 بازدید